UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly
101

Sestava

Frankie Bones
Lenny Dee

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Just As Long As I Have You? Antler Subway
2.10116.12.2003Self-Starter
3.Green Street14.06.2005Limekiln
4.Numbers08.08.2006Limekiln

Lenny Dee:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Lenny Dee Presents Ruffbeats02.10.2001The Music Cartel

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Rock To The Beat3/1989
2.Just As Long As I Got You
press
(re)
30.09.1996Speed
3.Why Don't You Stay
& Sandra Olajide
(feat. Marvelous D.)
07.09.1998Virgin
4.Eastern / Test 210.05.1991Sog
5.Try To Kuchuka EP
(Try To Say / Try To Say (Strictly Jaz Unit Future Shock mix) / Kuchukua)
13.02.2014Sorry For This

Lenny Dee:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Evil Murk
& Chris Liberator & Darc Marc
10.03.2003Maximum Minimum