UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.07.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Reference
SAFFIRE - THE UPPITY BLUES WOMEN
Fredericksburg, Virginia, USA
*  1988

Sestava (2001):

Gaye Adegbalola - voc,g
Ann Rabson - g
Andra Faye McIntosh - bas,g,viol

Bývalí členové:

Earlene Lewis (bg, 1988-92)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Saffire - The Upity Blues Women1990 Alligator
2.Hot Flash1991
3.Broad Casting1993
4.Old, New, Borrowed & Blue1994
5.Cleaning House1996
6.Live & Uppity1998
7.Ain't Gonna Hush05.06.2001Alligator
8.Deluxe Edition31.01.2006Alligator
9.Havin' the Last Word20.01.2009Alligator

Ann Rabson:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Music Makin' Mama1997
2.Struttin' My Stuff12.09.2000M.C.
3.In a Family Way22.02.2005Emit Doog Music
4.Not Alone16.10.2012Vizztone

Gaye Adegbalola:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bitter Sweet Blues12.10.1999Alligator
2.Gaye Without Shame22.07.2008Hot Toddy
3.Is It Still Good To Ya?
& The Wild Rutz
02.06.2015Hot Toddy Music

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19989 46profil
200111 116Recenze - Blues Barrecenze LP
20063 84Blues Barrecenze LP