UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Různé Reference
ANDRŠT Luboš
(g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 26.07.1948 (Praha, Česká republika)
Zemřel(a): 20.12.2021

Působení:

? Roosters
1970 Framus 5
1970 Exit
cca 1970 Jazz Q
cca 11/72 Flamengo
4/73-78 Energit
10/80-87 Blues Band Luboše Andršta
1980-? Ikebana
cca 1987 Studiová skupina Oty Petřiny
cca 9/87-cca 1988 Krátké spojení Luboše Andršta
cca 1988 Michal Prokop & Framus 5
cca 12/88 Blues Band Luboše Andršta
cca 6/90 Energit (Marta Kubišová)
cca 11/95-cca 6/04 Blues Band Luboše Andršta
cca 11/01 Jazz Q
cca 10/02 GK Brothers All Stars Blues Band
cca 10/09 Luboš Andršt - Peter Lipa Band
cca 4/17 Energit

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Piknik1978
2.Capricornus10/1981 Panton
3.Plus-Minus Blues
& Krátké spojení
4/1988 Panton
4.Imprints9/1992 Arta
5.Luboš Andršt & Acoustic Set1996
6.Blues Time
& Ramblin' Rex
4/1998 Best I.A.
7.3 Guitars
& Lubomír Brabec & Petr Janda
6/2004 Best I.A.
8.Unplugged
& Michal Prokop & Jan Hrubý
3/2005 Indies
9.One Man Blues / Best Of6/2013 Supraphon

Různé:

j.h. na LP:

Framus 5: Město R (1971, Supraphon)
Helena Arnetová: Všechno nebo nic (1988, Panton)
C&K Vocal: Causa krysař (1989, Supraphon)
Stetson: Tož možu ... musím! (1/96, Faust)
Michal Prokop: Poprvé naposledy (12/05, Sony BMG)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981730.04.19987Infokus
Gramorevue
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19889 11Recenzerecenze LP
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19801 5interview
19818 232Z domova
198112 381
198210 318recenze LP
19885 24Na co hraju
19891 27Recenzerecenze LP
Populár
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19793 10interview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19922123.10.199228Recenzerecenze LP
19941813.09.199430Live - Amistar Dobro Partyrecenze koncertu
19952321.11.199527Recenzerecenze LP
19969 49interview
199611 90Recenze - Atdrecenze LP
20047 70Recenzerecenze LP