UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. června 2017          Celkem: 344 733 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23. 6. 2017

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2017)
UK Albums
(1956-2017)
Billboard Singles
(1940-2017)
Billboard Albums
(1970-2017)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2016)
Sestava Ex-členové Alba Video Linky Různé Reference
LED SEZELIM
Děčín, Česká republika
*  5/1993

Sestava (2016):

Richard Musil - voc
Milan Douda - bg,voc
Adam Musil - bg,g,voc
Jan Gorej - ds

Bývalí členové:

Jiří Jeřábek (voc, 1996); Miloslav Kliment (voc,g, 5/93-7/97, 2000-1/01, 4/12-1/14)
Martin Zíka (g,voc,hca, 5/93-1/01); Lojza Bělota (g, 8/94-3/96); Milan Douda (g, 1998); Tomáš Nargy Veselý (g, 1/14-5/16)
Jan Gorej (ds, 8/93-3/94, 9/96-6/98, 4/12-4/13); Josef Pech (ds,voc, 3/94-1/01, 4/13-5/16)
Jana Štrbová (acc, 1998)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Od začátku do konce2000 Finch Music & Tortuga
2.Park Viktoria2015 Jolanovo slunce
3.V Českém moři2016 Jolanovo slunce

Video:

1. Koncert v Panzerhofu - 1996, LSZ, live
2. Led Sezelim Story 1994-1995 - 2013, Finch Music
3. Led Sezelim Story 1996-1999 - 2014, Finch Music

WWW Linky:

http://www.ledsezelim.estranky.cz/
http://bandzone.cz/lsz
http://bandzone.cz/dsg

Různé:

rozchod 11.1.2001
reunion 26.4.2012

demo "S knedlikem v kapse" (1994)

"Úplně mimo" (1995)
"V příštím století snad ..." (1996, live)
"Na vlnách Českého rozhlasu" (1996)
"Born To Be Led Sezelim" (1996, live)
"Dům ztracených her" (1997)
"Od začátku do konce" (1998)
"Nekonečné noci v hostinci U drevokocúra" (10/1999)
"Slepota" (1/2000)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995622.03.199513Demo Bang!recenze demo
19951917.10.199538Demontážrecenze demo
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995514.03.199529Recenze - Korálkyrecenze demo
19952124.10.199529Recenze - Korálkyrecenze demo
19973 119Korálky - A telegraficky ...recenze demo
19982 118Recenze - Korálkyrecenze demo
199811 118Recenze - Korálkyrecenze demo
199912 113Recenze - Korálkyrecenze demo
20003 113Recenze - Korálkyrecenze demo