UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Reference
!!!
Sacramento, California, USA
*  1996

Sestava (2010):

Nic Offer - voc
Shannon Funchess - voc
Mario Andreoni - g
Paul Quattrone - ds
Allan Wilson - sax,perc
Dan Gorman - tr,perc

!!! (photo)
 

Bývalí členové:

Tyler Pope (g, 1996-cca 6/04)
Justin van der Volgen (bg, 1996-cca 12/06)
Jason Racine (perc, 1996-?); John Pugh (ds, 1996-10/07); Jerry Fuchs (ds, ?-11/09)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.!!!12/2000 Gold Standard
2.Split
& Outhud
17.02.2004Gold Standard
3.Louden Up Now!07.06.2004Warp
4.Myth Takes
produkce: Justin Van Der Volgen
06.03.2007Warp
5.Strange Weather, Isn't It?23.08.2010Warp
6.Thr!!!er
produkce: Jim Eno
29.04.2013Warp
7.And Anyways It's Christmas10.12.2013Warp
8.R!M!X!S11.02.2014Warp
9.As If16.10.2015Warp

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Me & Giuliani Down By The School Yard (A True Story)02.06.2003Warp84
2.Pardon My Freedom / Shit Scheisse Merde (part 2)18.05.2004Warp
3.Hello? Is This Thing On?09.08.2004Warp74
4.Me & Guiliani Down By The School Yard (LFO remix)25.10.2004Warp
5.Take Ecstasy With Me / Get Up
vydáno pod jménem: Chk Chk Chk
25.07.2005Warp
6.Chris Fortier: Balance 007
(Hello? Is This Thing On? (40oz re-edit) / The Deep (40oz re-edit) / As You Fall (Micah's Swollen Booty mix) / Raio)
& Global Communication & Bent & Ramiro Musotto
08.08.2005EQ Grey
7.Must Be The Moon
vydáno pod jménem: Chk Chk Chk
14.05.2007Warp
8.Quick & Painful15.10.2007
9.Must Be The Moon / Yadnus (Still Going To The Roadhouse remix)28.03.2009Warp
10.Am / Fm / Hammer05.07.2010
11.Jamie, My Intentions Are Bass EP
(Jamie, My Intentions Are Bass / The Hammer (Thomas Bullock Remix) / Most Certain Sure (Liv Spencer Remix) / The Hammer (Canyons Remix) / Steady As The Sidewalk Cracks (Tim Goldsworthy Remix) / Most Certain Sure (Bibio Remix))
25.10.2010
12.Freedom '158/2015
13.Couldn't Have Known9/2019 Warp

Shannon Funchess:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Snakes / Flying Dream
& Tamaryn & Ford & Lopatin
02.12.2011Mexican Summer

WWW Linky:

http://www.chkchkchk.net

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20037 22Pelmel
20072 16News
20074 57Recenzerecenze LP
20076 6Rock & Top - News