UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.05.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
? AND THE MYSTERIANS
Texas, USA
*  1963

Sestava (1969):

Rudy Martinez - voc
Bobby Balderrama - g
Frank Lugo - bg
Frankie Rodriguez - kb
Eddie Serrato - ds

? AND THE MYSTERIANS (photo)
 

Bývalí členové:

Larry Borjas (g, 1963-66, cca 1986)
Robert Martinez (ds, 1963-66, cca 1986)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.96 Tears11/1966 Cameo 66
2.Action6/1967 Cameo
3.96 Tears Forever - The Dallas Reunion Tapes
(MC)
1984 ROIR
4.More Action25.05.1999
5.Feel It! The Very Best of ? And The Mysterians31.07.2001Varese Vintage
6.Best of 1966-196718.10.2005Abko
7.96 Tears: The Very Best of Question Mark & the Mysterians20.01.2015Rockbeat

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.96 Tears / Midnight Hour1/1966 Cameo Parkway37 1
2.I Need Somebody / 8-Teen11/1966 Cameo Parkway 22
3.Can't Get Enough Of You, Baby / Smokes2/1967 Cameo Parkway 56
4.Girl (You Captivate Me) / Got To4/1967 Cameo Parkway 98
5.Do Something To Me / Love Me Baby7/1967 Cameo Parkway 110
6.Talk Is Cheap / She Goes To Church On Sunday2/1968 Chicory
7.Make You Mine / I Love You Baby5/1968 Capitol
8.Ain't It No Shame / Turn Around, Baby12/1968 Tangerine
9.Sha La La / Hang In1/1969 Super K
10.Funky Lady / Hot'n'Groovin'1975 Luv
11.96 Tears / 8-Teen16.07.1976London
12.96 Tears / Can't Get Enough Of You, Baby1983 Abco
13.I Need Somebody / Girl (You Captivate Me)1983 Abco
14.Doncha Want My Love / Hot N Groovin / Funky Lady18.11.2011Night Train International

Různé:

rozchod 1969
reunion 1975
rozchod

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19743027.07.197432
19762917.07.19763New Singlesrecenze SP
19932917.07.199346Info Freako