UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
ZAP MAMA
Belgie

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Zap Mama1991 Crammed Discs
2.Sabsylma1994 Crammed Discs
3.703.02.1997Virgin
4.Push It To The Max08.01.2002Narada
5.Ancestry In Progress13.09.2004Luaka Bop
6.A Ma Zone08.02.2005Luaka Bop (Ryko)
7.Adventures in Afropea, Vol. 108.02.2005Luaka Bop (Ryko)
8.Supermoon07.08.2007Heads Up
9.ReCreation26.05.2009Heads Up

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Rafiki / Straw Hats
& Lance Desardi
26.11.2001Aroma
2.Crazy Life29.04.2002Shelter
3.Bandy Bandy24.05.2004Giant Step
4.Yelling Away21.03.2005Okayplayer
5.Show Me The Way (Seiji remix) / Bandy Bandy (The Hi-Tek remix) / Bandy Bandy (Bobby E remix)
feat Bahamadia & Lady Alma
28.03.2005Giant Step
6.Yelling Away
feat Common & Talib Kweli & ?uestlove
11.04.2005Luaka Bop
7.Bandy Bandy / Bandy Bandy (Aaron Jerome mix) / Sweet Melody / Sweet Melody (Philly Soul remix)11.07.2005V2
8.Crazy Life30.01.2006Shelter
9.Miss Q N10.04.2006Steal Vybe Music
10.Spirit (Let Go Rhythm) / Be Strong
& Ginjah
06.11.2006Root Down
11.Fatou5/2019 Zap Mama

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19974 89World Music