UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
WHITEMAN Paul
(viol)

Osobní údaje:

Narozen(a): 28.03.1890 (Denver, Colorado, USA)
Zemřel(a): 29.12.1967

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sweet And Low Down19.11.2002Naxos
2.Best of Paul Whiteman: The Columbia Years06.05.2003Collectors' Choice Music
3.Shaking the Blues Away
& His Orchestra
22.07.2003Sounds of Yesteryear
4.Linger Awhile29.06.2004ASV/Living Era
5.And the Experiments in Modern American Music08.03.2005Storyville
6.Whiteman Stomp
& His Orchestra
15.08.2006Sounds of Yesteryear
7.If I Had a Talking Picture of You, Vol. 113.11.2007Dutton Vocalion
8.Makin Whoopee, Vol. 210.06.2008Dutton Vocalion
9.King of Jazz: 1920-192722.07.2008Timeless
10.Happy Feet, Vol. 313.10.2009Dutton Vocalion
11.Without A Song, Vol. 514.02.2012Dutton Vocalion
12.1930s Brunswick Recordings: Jamboree Jo 624.12.2013
13.The Complete Capitol Recordings
& His Orchestra
27.11.2015Capitol

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Don't Want To Lose You / Santic Meet King Tubby
& King Tubby & The Santic All Stars
22.02.2010Pressure Sounds

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19912 20Retroprofil