UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
WILD TURKEY
GB
*  1/1971

Sestava (1996):

Gary Pickford-Hopkins - voc,g
Tweke Lewis - g
Glenn Cornick - bg,g,kb
Brian Thomas - ds

Bývalí členové:

Tweke Lewis (g, 1/71-6/73); Jon Blackmore (g, 1/71-?); Mick Dyche (g, cca 1972); Bernie Marsden (g, 6/73-?)
Steve Gurl (kb, cca 1972)
Clive Shaddock (ds, 1/71-?); Jeffrey Jones (ds, cca 1/73)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Battle Hymn26.11.1971Chrysalis
2.Turkey1972 Chrysalis
3.Stealer Of Years1996 Transatlantic
4.Rarest Turkey13.06.2005Audio Archives
5.Live In Wellington 197307.10.2014Audio Archives

Gary Pickford-Hopkins:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.GPH6/2003 Angel Air

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Good Old Days / Life Is A Symphony1972 Chrysalis

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971010.04.197115profil
19732707.07.19734
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973001.09.197325Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974009.02.197434Front Row Reviewsrecenze koncertu