UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. února 2021          Celkem: 362 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.02.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Ocenění Linky Různé Reference
THE WILDHEARTS
London, GB
*  1988

Sestava (2002):

Ginger - voc
CJ Jagdhar - g
Danny McCormack - bg
Stidi - ds (cca 4/02)

WILDHEARTS (photo)
 

Bývalí členové:

Snake (voc, 1988-?)
CJ Jagdhar (g, cca 1991-7/94); Devin Townsend (g, 7/94); Mark Keds (g, 5-7/95); Jeff Streatfield (g, 12/95-11/96)
Joolz (bg, 1988-?)
Pat (ds, 1988-?); Bam Bam (ds, 1991-94); Richard Battersby (ds, cca 2/95-11/96, 1997-cca 11/97)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Earth Vs The Wildhearts8/1993 east west46
2.Don't Be Happy ... Just Worry25.04.1994east west
3.Fishing For Luckies
(mini LP, for fans only)
12/1994 east west
4.P.H.U.Q.15.05.1995east west6
5.Fishing For More Luckies06.11.1995east west
6.Fishing For Luckies20.05.1996Round/east west16
7.The Best Of The Wildhearts25.11.1996east west
8.Endless, Nameless
produkce: Ralph Jezzard
27.10.1997Mushroom41
9.Anarchic Airwaves - The Wildhearts At BBC16.03.1998Kuro Neko
10.Moodswings And Roundabouts
(4CD box set)
1998
11.Anthem1998
12.Landmimes And Pantomimes1998
13.Tokyo Suits Me1/1999
14.The Wildhearts Must Be Destroyed8/2003 Gut54
15.Riff After Riff09.03.2004Gearhead
16.Geordie in Wonderland29.08.2006Snapper
17.The Wildhearts23.04.2007Round55
18.Works31.03.2008Rhino
19.Stop Us If You've Heard This One Before01.07.2008Round
20.Chutzpah8/2009 Backstage Alliance53
21.Never Outdrunk, Never Outsung: P.H.U.Q. Live02.09.2016Round
22.Renaissance Men5/2019 Graphite11
23.Diagnosis10/2019 Graphite25
24.Thirty Year Itch12/2020 Round51

Ginger:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.100 Percent
vydáno pod jménem: Ginger Wildheart
6/2012 Round27
2.Year Of The Fanclub
vydáno pod jménem: Ginger Wildheart
10/2015 Guess95
3.Friends of Bill
vydáno pod jménem: Ginger Wildheart
15.04.2016Cargo
4.Ghost In The Tanglewood
vydáno pod jménem: Ginger Wildheart
3/2018

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mondo Akimbo A Go-Go EP
((Nothing Ever Changes But The ) Shoes / Turning American / Crying Over Nothing / Liberty Cap)
06.04.1992east west
2.Greetings From Shitsville / The Bullshit Goes On11.10.1993east west
3.TV EP
(Show A Little Emotion / Dangerlust / Down On London)
08.11.1993east west53
4.The Caffeine Bomb EP
(Caffeine Bomb / Girlfriends Clothes / Shut Your Fuckin' Mouth And Use Your Fuckin' Brain / And The Bullshit Goes On)
07.02.1994east west31
5.Don't Be Happy ... Just Worry EP
((Nothing Ever Changes But The ) Shoes / Turning American / Splattermania / Liberty Cap)
4/1994 east west
6.Suckerpunch EP
(Sucker Punch / Beautiful Thing You / Two-Way Idiot Mirror / 29 x The Pain)
27.06.1994east west33
7.If Life Is Like A Love Bank, I Want An Overdraft / Geordie In Wonderland / Hate The World Day / Fire Up09.01.1995east west31
8.I Wanna Go Where The People Go / Shandy Bang / Can't Do Right For Doing Wrong / Give The Girl A Gun24.04.1995east west16
9.Just In Lust / Mindslide / Friend For Five Minutes / S.I.N. (in sin)24.07.1995east west28
10.Sick Of Drugs08.04.1996Round14
11.Red Light, Green Light03.06.1996Round/east west30
12.Anthem04.08.1997Mushroom21
13.Urge / Lost Highway
CD1 + Do The Fake / Kill Me To Death
CD2 + Zomboid / Genius Penis
06.10.1997Mushroom26
14.Vanilla Radio9/2002 Round26
15.Stormy In The North Karma In The South1/2003 Round17
16.So Into You22.04.2003Gut22
17.Top Of The World11/2003 Gut26
18.New Flesh9/2007 Round
19.Top Of The World7/2008 Gut

Ocenění:

1995 Anketa Kerrang! - Best Single ("I Wanna Go Where the People Go")

WWW Linky:

http://www.thewildhearts.com

Různé:

rozchod 11/1996
reunion 1997

Ginger:

http://www.scuzz.com/ginger/

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19943428.09.199410Liverecenze koncertu
19944521.12.199434Britská ocel 1994profil
1995308.02.19955Big Bang!
1995820.04.19955Big Bang!
1996112.01.19966Big Bang!
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996606.06.199613Do živéhorecenze koncertu
1996606.06.199628Forum kritikumrecenze LP
1996713.06.199619interview
19972921.08.19976Infokus
1998719.02.19987Infokus
1998826.02.19987Infokus
19984303.12.1998337Hard & Heavy Masters
2001508.03.200125profil, diskografie
2001903.05.20017Infokus
20011509.08.20016Infokus
20011713.09.20019Infokus
2002818.04.20029Infokus
20021718.10.200211Infokus
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19925119.12.19922News
19934109.10.199336Singlesrecenze SP
19934506.11.199329Singlesrecenze SP
19934613.11.199331Singlesrecenze SP
19934827.11.199323Liverecenze koncertu
1994108.01.19949Stars For 1994
1994612.02.199429Singlesrecenze SP
19941012.03.199438Albumsrecenze LP
19941226.03.199416Liverecenze koncertu
19941730.04.199443
19942418.06.199421Live - Monsters Of Rockrecenze koncertu
19942602.07.199432Singlesrecenze SP
19943030.07.19944News
19943403.09.199440Reading 94
1995214.01.199529Singlesrecenze SP
1995611.02.199513profil, interview
19951729.04.19953News
19951806.05.199534Singlesrecenze SP
19951913.05.19955News
19952310.06.199537Albumsrecenze LP
19952708.07.19954News
19952815.07.199526profil, interview
19952922.07.19954News
19952922.07.199534Singlesrecenze SP
19953105.08.19955News
19954114.10.19953News
19961330.03.19965News
19961513.04.199636Singlesrecenze SP
19961804.05.199654Albumsrecenze LP
19962308.06.199654Singlesrecenze SP
19962629.06.199636Liverecenze koncertu
19963027.07.199624Phoenix '96recenze koncertu
1997211.01.199728Liverecenze koncertu
19972628.06.199720interview
19973423.08.19976News
19973423.08.199753Liverecenze koncertu
19973423.08.199761Singlesrecenze SP
19974004.10.19976News
19974004.10.199748Singlesrecenze SP
19974325.10.19979Newsinterview
19974508.11.199754Albumsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19952207.11.199529Recenzerecenze LP
19967 66Live Specialrecenze koncertu
199610 29interview
19976 12Pelmel
20034 20Pel Mel
20069 70Recenzerecenze LP