UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Různé Reference
WINGER
New York, USA
*  10/1987

Sestava (1993):

Kip Winger - voc,bg
Reb Beach - g,voc
John Roth - g,kb,voc
Rod Morgenstein - ds

WINGER (photo)
 

Bývalí členové:

Paul Taylor (kb, 10/87-12/91)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Winger
produkce: Beau Hill
7/1988 Atlantic 21
2.In The Heart Of The Young7/1990 Atlantic 15
3.Pull
produkce: Mike Shipley
5/1993 Atlantic 83
4.The Best Of Winger02.10.2001Rhino
5.Headed for a Heartbreak13.06.2006Collectables
6.IV24.10.2006Frontiers
7.Demo Anthology27.03.2007Frontiers
8.Very Best of Winger25.09.2007Rhino
9.Winger Live05.02.2008Shrapnel
10.Better Days Comin'08.04.2014Marquee Inc. 85

Kip Winger:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.This Conversation Seems Like A Dream24.02.1997Domo/Rough Trade
2.Made By Hand02.03.1998Domo/east west
3.Down Incognito26.10.1999Cleopatra
4.Songs From Ocean Floor2/2001
5.From the Moon to the Sun28.10.2008

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Madelaine / Higher And Higher8/1988 Atlantic
2.Seventeen / Poison Angel2/1989 Atlantic 26
3.Headed For A Heartbreak / State Of Emergency5/1989 Atlantic 19
4.Hungry / Time To Surrender9/1989 Atlantic 85
5.Easy Come, Easy Go (remix) / You Are The Saint, I Am The Sinner
12",CD + Madelaine (live)
7/1990 Atlantic
6.Can't Get Enuff / Loosen Up
12",CD + Time To Surrender
7/1990 Atlantic 42
7.Miles Away / In The Day We'll Never See
12",CD + All I Ever Wanted / Seventeen
10/1990 Atlantic56 12
8.Easy Come, Easy Go (remix) / You Are The Saint, I Am The Sinner
(reissue)
1/1991 Atlantic 41
9.Headed For A Heartbreak ('91 version) / Little Dirty Blonde
12",CD + Never
6/1991 Atlantic

Video:

1. The Heart Of The Young

Různé:

3/1991 - MTV Unplugged

Kip Winger:

j.h. na LP:

Kane Roberts: Kane Roberts (1987, MCA)
Alice Cooper: Trash (1989, Epic)
Under Suspicion: Under Suspicion (10/01)
Khymera: Khymera (4/03, Frontiers)
Jake Shimabukuro: Grand Ukulele (2.10.12)
Alice Cooper: Hollywood Vampires (11.9.15)

Účast na kompilacích:
"I Want You" na Kiss tribute LP "Spin The Bottle" (27.4.04, Koch)

Reb Beach:

j.h. na LP:

Minoru Niihara: One (1989, Triad)
Dokken: Live From The Sun (22.2.00, CMC Int'l)
War & Peace: Light At The End Of The World (7/01, Mascot)
Khymera: Khymera (4/03, Frontiers)

Paul Taylor:

j.h. na LP:

Steve Perry: For The Love Of Strange Medicine (15.8.94, CBS)

Rod Morgenstein:

j.h. na LP:

Kip Winger: This Conversation Seems Like A Dream (24.2.97, Domo)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19984303.12.1998338Hard & Heavy Masters