UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
VACHE Warren
(bas)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1914 (New York City, USA)
Zemřel(a): 04.02.2005 (selhání srdce)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.First Time Out1976
2.Blues Walk1977
3.Warren Vache With Scott's Band In New York City1978
4.Jilian1978
5.Scott Hamilton & Warren Vache
& Scott Hamilton
1978
6.Skyscrapes1979
7.Polished Brass1979
8.Iridescene1981
9.Midtown Jazz1982
10.Swingtime
& The NYC Big Band
15.05.2000Nagel Heyer
11.Jazz It's a Wonderful Sound19.02.2002Diamond Cut
12.My Shining Hour29.07.2003Nagel-Heyer
13.Dream Dancing08.06.2004Arbors
14.Don't Look Back
& The Scottish Ensemble
13.06.2006Arbors
15.Remember
& Allan Vache
29.05.2007Nagel-Heyer
16.Jubilation: In Bern at Maria14.10.2008Arbors
17.2gether
& Bill Charlap
29.03.2011Nagel-Heyer

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1979727.02.197941Caught In The Actrecenze LP
19801714.06.198019Jazzsceneinterview
19812627.06.198134Caught In The Actrecenze koncertu