UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
VALENZUELA Remmy

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Te Tocó Perder22.04.2014Fonovisa
2.De Alumno a Maestro24.06.2014Fonovisa 98
3.Mi Vida En Vida07.10.2014Universal
4.Mi Princesa06.11.2015Fonovisa
5.Con Tololoche06.05.2016Fonovisa
6.Te Olvidaré24.02.2017Fonovisa

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mi Princesa23.09.2014UMLE
2.No Volveré03.02.2017Fonovisa
3.Tengo Ganas10.02.2017Fonovisa
4.Tristes Recuerdos17.02.2017Fonovisa