UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
V.T. MARVIN
Praha, Česká republika
*  1990

Sestava

Báda - voc
Eda Peclík - g
Čedok - bg,voc
P.B. Mír - ds

Bývalí členové:

Brown (voc, 1990-92); Kuláč (voc, 1993-cca 2002)
Maty (g, 1990-92)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.DSPSN8/1995 Mlejn
2.Namaluj čerta na zeď1/1998 Mlejn
3.Přirození12/2002 Cecek
4.CD5 / Poloprofesionálové1/2005 Cecek

Různé:

od cca 2004 V.T.M.

demo "1991"

"Problitá noc 200891"
"Jesus Fool I Am"
"Nonstop" (1994)
"Vesele vesele aneb Co umíme z rádia" (1/95)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19944521.12.199413Demorecenze demo
1995225.01.199514Liverecenze koncertu
1995308.02.199535interview
1995705.04.199513Demo Bang!recenze demo
1995820.04.199515Live Bang!recenze koncertu
1995820.04.199533Drop In '95recenze koncertu
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1998322.01.199825Forum kritikumrecenze LP
19981807.05.199813Liverecenze koncertu
19982128.05.199816interview
19984410.12.199816Liverecenze koncertu
2003117.01.200345Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921215.06.199230Liverecenze koncertu
19942322.11.19946Pelmel - Korálkyrecenze demo
1995231.01.19955Pelmel
1995514.03.199529Recenze - Korálkyrecenze demo
1995825.04.199531Liverecenze koncertu
19952405.12.199528Recenzerecenze LP
19983 38Tipy & Typyprofil
19983 108Recenze - Novinkyrecenze LP
20033 77Recenze CDrecenze LP
20053 74Recenzerecenze LP