UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
VALENTINO

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Agarrame de la Cintura11.06.2002RCA International

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Was Born This Way6/1975 Gaiee
2.Every Woman, Every Man8/1991
3.Dann wär jedes Herz eine Träne
& Sandra Mo
1996
4.Liebe auf dem ersten Blick
& Sandra Mo
1998
5.Il pensiero solo a te
& Sandra Mo
1998
6.Pursuit Of Happiness
& Stephane Malca
28.09.1998Pro-zak Trax
7.They Wanna Be Free
& Unique & One World Order
produkce: E-Smoove
06.05.2002723
8.Flying21.10.2002Yoshitoshi
9.Reggaeton Traxx 12
(Dile / El Salvaje / Dile A Ella / Say Jo / Ven Bailalo / Lo Que Paso)
& Yandel & Khriz Y Angel & Daddy Yankee & Ivy Queen & Don Omar
28.02.2005Reggaeton
10.What You Want / Just Take It / Get Lost
& Andri
06.06.2012Sirion