UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
VAGON CHICANO

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bodas de Engano06.08.2002Disa
2.Clavados en un Bar13.04.2004Disa
3.Tiempo en Que Vivimos10.05.2005Disa
4.Super Exitos14.03.2006Disa
5.Mejor Coleccion, Vol. 204.07.2006Disa
6.Breve Espacio07.11.2006Disa
7.Puros Corridos23.01.2007Disa
8.20 Reales Superexitos21.08.2007Disa
9.Nadie Como Tu25.12.2007Machete Music
10.Nuestros Exitos en Vivo11.03.2008Machete Music
11.Frente a Frente: Los Grandes de Nuevo Leon y San Luis
& Cardenales De Nuevo Leon
29.04.2008Machete Music
12.Hijos Ausentes de Mexico23.09.2008Disa
13.Cuenta Conmigo05.05.2009Disa
14.Corazón Intocable17.08.2010Disa