UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
V Marco
Holandsko

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.200V31.10.2005In Charge
2.Gatecrasher Live
(live)
18.03.2008Gatecrasher
3.Amnesia Ibiza DJ Sessions 1 Mixed by Marco V22.07.2008
4.Unfold 312.05.2009
5.Propaganda12.05.2009In Charge
6.Art Of05.10.2010Cloud 9
7.Marco V Presents The Art Of Vol.211.10.2011Cloud 9
8.F15 Teen Years of Good Greef: Anthems Collected
& Giuseppe Ottaviani & Liam Wilson
30.10.2015Black Hole

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Vision (Phase One) EP
(Tolerance / Savage)
24.07.2000Free For All
2.Vision / Certainly / Indicator (Phase Two)30.10.2000Free For All
3.In Charge / In Charge (Part II)12.02.2001Free For All
4.Vision / Recovered / Magnitude (Phase Three)09.04.2001Free For All
5.Indicator / Big Fat Remix08.10.2001Duty Free
6.Simulated26.11.2001Free For All
7.Certainly17.12.2001Duty Free
8.GODD28.01.2002Free For All
9.Simulated (Marc Green remix)01.04.2002ID&T
10.Godd (V Dubb mix, DJ Errik mix)22.04.2002Superstar
11.Con:fusion EP
(Revolt / I Feel You / The Mutalisk / Atlanta 02.02.2002)
20.05.2002ID&T
12.Indicator (Grinder remix, Scott Mac's "Recall" mix)01.07.2002Duty Free86
13.Simulated08.07.2002ID&T
14.Confusion
(Milla / My Acid Pacemaker / Rise! / Echoes (Vision mix))
27.01.2003ID&T
15.C: / Del*mp3 / Solarize28.04.2003ID&T
16.Loops & Tings Relooped
vs Jens
01.12.2003ID&T
17.Marco V Combi:Nations (Pride's Paranoia (Marco V remix) / Praiseworthy Tunes (Hoipollo mix) / I Feel You (Thomas Datt's 2v2 mix) / Clear (Charly May remix))
& Ashland & Futureshock & Kay D Smith & Marc Tall & Passive Resistance
15.03.2004ID&T
18.Echnalava / God Child22.03.2004ID&T
19.Automanual28.06.2004ID&T
20.More Than A Life Away23.05.2005In Charge
21.More Than A Life Away (Part 2)20.06.2005In Charge
More Than A Life Away (remixes)27.06.2005Insolent Tracks
22.Second Bite (Part 1)05.09.2005In Charge
23.Second Bite (Part 2)26.09.2005In Charge
24.False Light20.02.2006Maelstrom
25.200V UK EP
(Arpanet (V.ision remix) / The Funk Battery)
03.04.2006In Charge
26.Central Energy EP #4
(Enrapture / Supaman (dub) / Red Blue Purple / Apocalyse)
& Amber Savage & Samples & Archie & Baby Gee
07.08.2006Central Energy
27.Second Bite (UK mixes)11.09.2006In Charge
28.Combi:nations 2 Sampler Part 1 EP
(Any, Better, Or? / VIP (Marco V reconstruction mix) / The Shout (Marco V reconstruction mix) / Rockin' (Marco V Bootyrocking mix))
& Just Phil & Robbie Rivera & Phunk-A-Delic
09.10.2006In Charge
29.Any Better, Or? / Red Blue Purple16.10.2006Maelstrom
30.Second Bite16.10.2006Maelstrom
31.Arpanet / The Funk Battery06.11.2006Maelstrom
32.False Light / Helpless (Dub Delux remix)
& Decaff & Roland Clark
04.12.2006Sound Division
33.Simulated (The Marco V Edits)29.01.2007In Charge
34.Confusion Album Sampler II
(Echoes / Milla / My Acid Pacemaker / Rise)
28.05.2007ID&T
35.Confusion Albumn Sampler 1
(Atlanta / I Feel You / Mutalisk / Revolt)
28.05.2007ID&T
36.Godd28.05.2007ID&T
37.Possible But Unlikely / Universal Enemy28.05.2007In Charge
38.Dudak17.03.2008In Charge
39.Organic
& Sander Van Doorn
28.07.2008In Charge
40.Coma Aid / Treviso / A Journey Into Sound23.01.2009In Charge
41.Unprepared15.04.2009In Charge
42.Propaganda Album Sampler 1
(Digital Identity / Chemicals /Solitary Confinement /Ritual Purification)
20.05.2009In Charge
43.The Man Who Was There26.05.2009In Charge
44.What Say?
& Sander Van Doorn
27.05.2009Doorn
45.Propaganda Album Sampler 2 (WRC Theme (extended) / Treviso / Counterpoint (extended) / The Man Who Was There (extended))10.06.2009In Charge
46.Solitary Confinement
feat Khashassi
15.07.2009In Charge
47.Ibilektro: The Sound Of Ibiza 2009
(Heads Off / Heads Off (Hirshee remix) / Don't Turn Your Back (Sander Van Doorn remix) / What Say (Bingo Players remix))
& Spencer & Hill & Olav Basoski & DJ Erick E & Sander Van Doorn
29.07.2009Tiger
48.Scenario / When The Night Falls (extended)18.11.2009In Charge
49.Fantastic Damage / Environmental Solution (extended) / The Miracles Of Life (extended)16.12.2009In Charge
50.Coming Back / Inconsistent Talk / How You Feeling (extended)27.01.2010In Charge
51.Vision 4 EP
(Greed / Greed (Greedy mix) / Greyhound)
11.05.2010In Charge