UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
VALAITIS Lena

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Wer gibt mir den Himmel zurück1974
2.Star für Millionen1975
3.Da kommt Lena1975
4.Komm wieder wenn du frei bist1976
5.Meinen Freunden1976
6....denn so ist Lena1977
7.Ich bin verliebt1978
8.Nimm es so wie es kommt1979
9.Lena1982
10.Weihnachten mit Lena Valaitis1989
11.Ein schöner Tag1994
12.Golden Stars1995
13.Meine größten Erfolge1995
14.Meisterstücke1996
15.Ob es so oder so oder anders kommt1998
16.The Very Best of Lena Valaitis2001
17.Ich bin verliebt...2002

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Halt das Glück für uns fest13.07.1970
2.Und das Leben wird weitergeh'n1971
3.Ob es so oder so oder anders kommt8/1971
4.Alles, was dein Herz begehrt11/1971
5.Die kleinen Sünden und die kleinen Freuden1972
6.Kann sein, vielleicht1972
7.Lächeln ist der Weisheit letzter Schluß1972
8.Und da steht es geschriben8/1972
9.So wie ein Regenbogen
produkce: Jack White
1/1973
10.Die Welt wird nicht untergehn1973
11.Ich freu mich so auf morgen1973
12.Ich möchte die Gitarre sein1974
13.Bonjour Mon Amour3/1974
14.Wer gibt mir den Himmel zurück7/1974
15.Was der Wind erzählt1975
16.Immer die schönen Träume1975
17.Im Regen kann man keine Tränen sehn1975
18.Komm wieder wenn Du frei bist1976
19.Da kommt José der Straßenmusikant3/1976
20.Ein schöner Tag5/1976
21.Heinz, laß doch die Pauke stehn1977
22.Denn so ist Jo1977
23.Chérie je t'aime1977
24.Oh Cavallo1978
25.Ich spreche alle Sprachen dieser Welt1978
26.Ich bin verliebt1978
27.Auf der Straße ohne Ziel1979
28.Nimm es so wie es kommt1979
29.Jamaica Reggae Man1980
30.Johnny Blue4/1981
31.Rio Bravo1982
32.Gemeinsam mit Dir1982
33.Highland oh Highland1982
34.Gloria1982
35.So sind meine Träume1983
36.Worte wie Sterne1983
37.Farewell1983
38.Wenn der Regen auf uns fällt1984
39.Mein Schweigen war nur Spiel1986
40.Männer sind 'ne verrückte Erfindung1987
41.Ich liebe Dich1987
42.Nastrowje Mister Gorbatschow1988
43.You Get It1988
44.Ob es so oder so oder anders kommt1989
45.Wir sehn uns wieder1992
46.Menschen mit Herz1993
47.Ich lebe für den Augenblick2001
48.Und wenn ich meine Augen schließ'2002
49.Was Kann Ich Denn Dafür
& Hansi Hinterseer
18.02.2002White
50.Morgen soll die Hochzeit sein2004