UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
VÁGNER Karel
Česká republika

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Tisíckrát vyprodáno11/1983 Supraphon
2.Dny jdou12/1988 Supraphon
3.Jambo1989 Supraphon
4.Transformations
& Lubomír Brabec
1989
5.Transformations 2
& Lubomír Brabec
12/1990 Supraphon
6.Zlatá kolekce09.03.2017Multisonic

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Táta šmoula / Klíčovou dírkou
& Michal David
5/1989 Supraphon

Reference:

Gramorevue
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19885 16interview
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19792 43interview
198010 313Jak já to slyšíminterview
19902 59Recenzerecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1991428.02.199120Recenzerecenze LP