UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 01.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
VALDEZ Chayito

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.16 Exitos Nortenos14.10.2003I.M.
1.16 Exitos Con Banda29.07.2003I.M.
1.Corridos de Caballos29.03.2005
1.Chayita Valdez E Invitada25.11.2003Brentwood
1.Mas Canonas06.03.2007Bci / Eclipse Music
1.Mis Grandes Exitos25.09.2012Antoine Music, Inc.
2.22 Exitos de Oro12.08.2003Brentwood
2.Inolvidablemente Chayito Valdez23.10.2007Venemusic
2.22 Exitos09.03.2004Brentwood
2.20 Grandes Exitos27.01.2015AJR Discos
2.Corridos de la Revolucion29.03.2005
3.Arriba el Norte26.08.2003Orfeon
3.La Historia de los Exitos05.02.2016Fonovisa
3.Corridos Famosos27.07.2004Max Mex
3.En los Palenques29.03.2005
4.Exitos de Oro, Vol. 129.03.2005
4.Banda a la Mexicana07.10.2003WEA International
5.Exitos de Oro, Vol. 229.03.2005
6.Exitos de Oro, Vol. 329.03.2005
7.Interpreta a Cuco Sanches Jose Alfredo Jimenez29.03.2005
8.Mejores Corridos29.03.2005
9.Coleccion de Oro
(box set)
12.04.2005
10.Coleccion Privada18.10.2005Discos Columbia
11.30 Pegaditas de Chayito Valdez28.02.2006Sony International
12.22 Grandes Exitos Para Adoloridos30.05.2006Brentwood