UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Reference
UMBRA ET IMAGO
Německo
*  1991

Sestava

Mozart - voc
Madeleine Le Roy - voc
Sascha Dannenberger - g
Freddy Stürze - g
Oliver Himmighoffen - bg
Erwin Schmidt

Bývalí členové:

Kris (voc, 1995)

Alex Perin (g, 1991-cca 1998); Andi Lehnert (g, 1996); Sören Jordan (g, 2003-07)

Torsten B (bg, 1991-95); Lutz Demmler (bg, 1995-2011); Ingo Römling (bg, 2011-?)

Nail (kb,voc, 1991-95); Michael Gillian (kb, 1991-95); Chris Tin (samples, 1994); Achim Vogel (kb, 1995-96); Matze B (kb, 1996-2001)

Jochen Ritter (ds, 1996-99); Michael Schwarz (ds, 1999-2011); Lars Nippa (ds, 2011-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Traüme, Sex und Tod1992 Spirit
2.Infantile Spiele1993 Spirit
3.Remember Dito1994 Spirit
4.Gedanken Eines Vampirs1/1996 Spirit
5.Mystica Sexualis07.10.1996Nuclear Blast
6.The Hard Years17.11.1997Spirit/Semaphore
7.Machina Mundi01.06.1998Oblivion/SPV
8.Mea Culpa17.04.2000Oblivion/SPV
9.Dunkle Energie03.09.2001Oblivion/SPV
10.Die Welt brennt2002
11.The Early Years2003
12.Memento Mori2004
13.Motus Animi2005
14.Imago Picta2006
15.Past Bizarre 1993-19972008
16.Opus Magnus2010

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sex statt Krieg1996
2.Kein Gott und keine Liebe02.06.1997Nuclear Blast
3.Weinst du?
feat. Tanzwut
1999
4.Feuer und Licht2001
5.Sweet Gwendoline2004
6.Gott will es2007
7.Ohne dich2010
8.Davon geht die Welt nicht unter2011

Mozart:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Punkkid / Rock Tha Beat23.01.2006Sauna
2.House Trax Vol 1
(One Day / Carnaval / Question)
& Toni Caputo
12.05.2009Ex

WWW Linky:

http://de.wikipedia.org/wiki/Umbra_et_Imago

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19974120.11.19977Infokus
19974304.12.199726Forum kritikumrecenze LP
19983829.10.1998317Hard & Heavy Masters
2000904.05.20007Infokus
2000904.05.200037Forum kritikumrecenze LP
20011630.08.200146Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982 111Recenze - Atd.recenze LP
20005 110Recenze - Novinkyrecenze LP
200110 110Recenze - Novinkyrecenze LP