UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
TUCKER Tommy
(p)

Osobní údaje:

Narozen(a): 05.03.1933 (Springfield, Ohio, USA, jako Robert Higginbotham)
Zemřel(a): 22.01.1982 (otrava)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Live & Well
(live)
1977
2.Mother Tucker1/1978 Red Lightnin'
3.High Heeled Sneakers1978
4.It's Tommy Tucker Time11.03.2003Collectors' Choice Music
5.Light Turned Green
& His Orchestra
17.07.2007Circle

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Man That Comes Around7/1940
2.I Don't Want To Set The World On Fire
& His Orchestra & Amy Arnell & The Voices 3
9/1941 4
3.There Will Never Be Another You
vydáno pod jménem: Tommy Tucker Orchestra
10/1943
4.Hi-Heel Sneakers1/1964 Checker23 11
5.Long Tall Shorty4/1964 Checker 96
6.Alimony7/1965 Checker 103
7.Hi Heel Sneakers29.08.1980Red Lightnin'

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19751910.05.197526Bluesinterview
19774826.11.197717Caught In The Actrecenze koncertu
1978214.01.197822Blues/Folk Albumsrecenze LP
19802930.08.19808Single Filerecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975024.05.197529Soul