UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 12. září 2020          Celkem: 359 726 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.09.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Reference
TRANSPORT LEAGUE
*  1994

Sestava

Tony Jelencovich - voc,g,kb
Petr Hunyadi - g
Ken Sandin - bg
Mattias Starander - ds

Bývalí členové:

Johan Reiven (bg, 1994-96)
Lars Häglund (ds, 1994-96)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stallion Showcase1996 Mascot
2.Superevil
produkce: Robert Laghi
28.04.1997Mascot/IRS
3.Satanic Panic07.02.2000Pavement/Zomba
4.Grand Amputation08.07.2003Crash Music
5.Boogie from Hell09.12.2014Metalville
6.Napalm Bats & Suicide Dogs06.11.2015Metalville

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982204.06.199818Dynamo Open Air '98recenze koncertu
19983508.10.1998308Hard & Heavy Masters
2000227.01.200045Forum kritikumrecenze LP