UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 13.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
TIME MACHINE
Milano, Itálie
*  1992

Sestava

Folco Orlandini - voc
Joe Tacconi - g
Ivan Oggioni - g
Lorenzo Deho - bg,kb
Antonio Rotta - ds

Bývalí členové:

Andrea Ruggeri (voc, 1992-93)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Project: Time Scanning1993 Hellion
2.Act II: Galileo1996 Inside Out
3.Shades Of Time1997 Rising Sun
4.Eternity Ends30.11.1998Omega
5.Reviviscence20.04.2004Sensory
6.Slow Your Roll04.04.2005Glow In The Dark
7.Life Is Expensive20.05.2008Glow In The Dark

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dungeons Of The Vatican EP1994
2.My Name Is Of No10.03.1997Naked And Famous
3.Stonehenge / Illucinate28.09.1998Paradigm Shift
4.Night Lights / Forget Your Break Record...? / Personal Ads03.05.2004Glow In The Dark
5.Grime Machine EP
(Mind In A Spin (clean) / Caught On Tape (clean) / Matter Transporter (clean) / Mind In A Spin (grimey mix) / Mind In A Spin (instrumental))
21.03.2005Glow In The Dark
6.TM Radio Sampler
(Stoe O'Clock Rock / Matter Transporter (Levitator remix) / It's Alright / The Wiggle (Shin Ski remix) / Dumbin Out / That Good Feeling)
& Jahpan & The Procussions
22.01.2007Bad News

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983401.10.1998302Hard & Heavy Masters
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20049 83Recenzerecenze LP