UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 13.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
TEN FOOT POLE
Los Angeles, California, USA
*  1993

Sestava (2002):

Dennis Jagard - voc
Steve Von Treentrunk - g
Johnny Smoke - bg
Kevin Ruggeri - ds

Bývalí členové:

Scott Radinsky (voc, 1993-?)
Steve Carnan (g, 1993-?)
Pete (bg, 1993-?); Glen (bg, cca 1998); Leigh Lawson (bg)
Jordan Lieberman (ds, 1993); Tony (ds)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Swill1993 Ten Foot
2.Rev8/1994 Epitaph
3.Unleashed
produkce: Ryan Green
2/1997 Epitaph
4.Insider25.01.1999Epitaph
5.Ten Foot Pole & Satanic Surfers13.11.2001Bad Taste
6.Bad Mother Trucker24.09.2002Victory
7.Subliminable Messages08.06.2004Go Kart
8.Split
& Satanic Surfers
09.10.2012MRI Associated Labels

Různé:

1983-93 Scared Straight
od 1993 Ten Foot Pole

Účast na kompilacích:

"The Getaway" na "Punk-O-Rama 4: Straight Outta The Pit" (22.6.99, Epitaph)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996112.01.199645profil
1996316.02.199618Live Bang!recenze koncertu
1996426.02.199646interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971410.04.199720profil
19971624.04.199712Liverecenze koncertu
19971808.05.199725Forum kritikumrecenze LP
19983217.09.1998296Hard & Heavy Masters
1999404.02.199925Forum kritikumrecenze LP
20021506.09.200246Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962 68Liverecenze koncertu
19975 112Recenze - Atdrecenze LP
19976 9Rock & Topinterview
19976 95Liverecenze koncertu