UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Reference
TUATARA
Seattle, Washington, USA
*  1996

Sestava (2014):

Scott McCaughey - voc
Peter Buck - g
Justin Harwood - bg
Barrett Martin - perc
Skerik Walton - sax

Bývalí členové:

Mike McCready (g, cca 11/96-cca 3/97)
Mike Stone (ds, cca 1/97)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Breaking The Ethers12.05.1997SMIS/Sony
2.Trading With The Enemy23.06.1998Epic
3.Cinematique9/2001 Epic
4.Loading Program09.09.2003Fast Horse
5.East Of The Son12.06.2007Fast Horse
6.West of the Moon09.10.2007Fast Horse
7.Here and the Gone
& Coleman Barks
18.11.2008Fast Horse
8.Underworld
(2CD)
01.07.2014Sunyata
9.Shamanic Nights, Live in the City22.07.2016Sunyata Productions

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962414.11.19967Infokus
1997216.01.19976Infokus
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199910 49Tipy & Typyprofil
200110 12Pelmel