UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
TRAPEZE
GB
*  1969

Sestava

Glenn Hughes - bg,voc
Mel Galley - g,voc
Dave Holland - ds

Bývalí členové:

Glenn Hughes (bg,voc, 1971-7/73); Pete Wright (bg,voc, 10/73-9/74, cca 10-11/76)
Pete Goalby (voc, 1977-81)
Rob Kendrick (voc,g, 10/73-74)
Terry Rowley (kb, 1969-70, cca 11/75-cca 10/76)
John Jones (g, 1969-70)
Steve Bray (ds, 1979-81)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Trapeze2/1970 Threshold
2.Medusa1/1971 Threshold
3.You're The Music - We're Just The Band24.11.1972Threshold
4.Final Swing1974 Threshold
5.Hot Wire30.08.1974Warner Bros
6.Trapeze29.09.1975Warner Bros
7.Running1977 Aura
8.Hold On1979 Aura
9.Live In Texas / Dead Armadillos11/1981 Aura
10.Live Way Back To The Bone5/1998 Receiver
11.Welcome To The Real World - Live 199216.11.1998

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Coast To Coast01.09.1972Threshold
2.Sunny Side Of The Street22.08.1975Warner Bros

Různé:

reunion 6/76
rozchod 1981
reunion 1992-94

Mel Galley:

j.h. na LP:

Cozy Powell: Octopus (1983, Polydor)
Phenomena: Phenomena I (1985, Bronze)
Phenomena: Phenomena II (1987, Ariola)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982609.07.199827Forum kritikumrecenze LP
19983508.10.1998308Hard & Heavy Masters
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19744112.10.197434Albumsrecenze LP
19753820.09.197558Caught In The Actrecenze koncertu
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1972023.12.197212Albumsrecenze LP
1973006.01.197316Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973013.01.197323Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973013.10.19733News Desk
1973027.10.19732News Desk
19743821.09.197417Albumsrecenze LP
1974005.10.197440On The Townrecenze koncertu
1974007.12.19743News Desk
1975022.11.19753News Desk - News Round-Up
1976023.10.19762News Desk
1976020.11.19763News Desk
1976027.11.197650On The Townrecenze koncertu