UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Různé Reference
TORTHARRY
Hronov, Česká republika
*  8/1991

Sestava

Martin Vacek - voc,bg
Jaroslav Rubeš - g
Dan Pavlík - g
Miloslav "Juan" Jirman - ds

Bývalí členové:

K. Stehlík (g, 8/91-1/92)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.When Memories Are Free15.09.1994Taga
2.Book Of Dreams9/1997 Taga
3.Unseen
produkce: Miloš Doležal
6/1999 CBR
4.White10/2003 CBR
5.Round Table Of Suicide1/2009 Noise Head
6.Beneath1/2011 Metalgate

Různé:

demo "Mezi nebem a peklem" (9/91)

"Flames Of Eternity" (1992)
"Incriminited" (1993)

Účast na kompilacích:
"The Thing That Should Not Be" na CD "10 Years After ... A Tribute To Cliff Burton" (2/97, Taga)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19943428.09.19948recenze LP
19943428.09.199419interview
19952421.12.19957Big Bang!
19952421.12.199518Live Bang!recenze koncertu
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962628.11.19968Infokus
19962919.12.199617
19972312.05.199712Liverecenze koncertu
19973004.09.199726Forum kritikumrecenze LP
19973218.09.199717interview
19974013.11.199717
1998612.02.199816
19981623.04.199811Bonusinterview
19991018.03.19998Infokus
19991201.04.199913Liverecenze koncertu
19991415.04.199913Liverecenze koncertu
19991813.05.19998Infokus
19992712.08.199940Forum kritikumrecenze LP
19993116.09.199913Liverecenze koncertu
19993116.09.199917interview
19993330.09.199923Texty
2000227.01.200015Live - Metal Festrecenze koncertu
2000904.05.200010Infokus
20011419.07.200110Infokus
Metal Age
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19932 7
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992904.05.19924Pelmel
1992904.05.19925Pelmel - Korálkyrecenze demo
19921925.09.19925Pelmel - Korálkyrecenze demo
19931509.08.19934Pelmel - Korálkyrecenze demo
19941221.06.199431Liverecenze koncertu
19942322.11.199421Tipy & Typyprofil
1995514.03.19954Pelmel
19975 15Pelmel
199710 110Recenze - Novinkyrecenze LP
199711 56interview
19988 85Liverecenze koncertu
199910 107Recenze - Novinkyrecenze LP
20018 17Pelmel
20041 80Recenze+recenze LP