UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 12.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
TAR
Chicago, Illinois, USA
*  1989

Sestava

John Mohr - voc,g
Mark Zablocki - g
Tom Zaluckyj - bg
Mike Greenlees - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Roundhouse1990 Amphetamine Reptile
2.Jackson
produkce: Steve Albini
1991 Amphetamine Reptile
3.Clincher
(mini LP)
3/1993 Touch & Go
4.Toast30.08.1993Touch & Go
5.Over And Out
produkce: Steve Albini
11.09.1995Touch & Go
6.1988-199505.11.2013Chunklet

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Flow Plow?
2.Handsome EP1989 Amphetamine Reptile
3.Solution 81991
4.Teetering / The In Crowd14.09.1992Touch & Go
5.Static
& Jawbox
15.02.1993Touch & Go

Různé:

Účast na kompilacích:

"Deep Throw" na 2x7" kompilaci (2/92, Sub Pop)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993221.09.19938recenze LP
19931017.11.199320profil
19931201.12.199310Liverecenze koncertu
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921114.03.199232Albumsrecenze LP
19923819.09.199233Singlesrecenze SP
19924507.11.199231Singlesrecenze SP
1993713.02.19934News
19931006.03.19936News
19931403.04.199332Albumsrecenze LP
19933314.08.19934News
19934506.11.19937Advance
19934506.11.199323Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992821.04.19923Hot
19921018.05.199231Liverecenze koncertu
19932415.12.199330Liverecenze koncertu
19932629.12.199329Recenzerecenze LP
1994711.04.199413interview