UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. května 2020          Celkem: 357 804 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.06.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
SANCHEZ Adan "Chalino"
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 14.04.1984 (Torrance, California, USA)
Zemřel(a): 28.03.2004 (autonehoda)
SANCHEZ Adan
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Dios Me Nego1995
2.Sonador05.08.2003Univision
3.Canta Corridos04.11.2003Sony International
4.Un Sonador4/2004 Univision
5.Amor y Lagrimas
& Chalino Sanchez
20.04.2004Sony International 70
6.Mis Verdaderos Amigos09.11.2004Univision
7.Mi Historia16.11.2004Sony International
8.Chalinos Herencia Musical
& Chalino Sanchez
02.08.2005Vene Music
9.Si Dios Me Lleva Con El04.10.2005Univision
10.Corona de Mi Padre22.11.2005Univision
11.Homenaje a Mi Padre en Su Decimo Aniversario22.11.2005Univision
12.Siempre y Para Siempre22.11.2005Univision
13.Te Vengo a Ver22.11.2005Univision
14.Dos en Uno06.12.2005Univision
15.Unico31.01.2006Univision
16.Inmortales28.03.2006Univision
17.En Vivo01.08.2006Univision
18.Linea de Oro15.08.2006Univision
19.Para Ti: Mi Historia13.02.2007Univision
20.Soy el Hijo de Chalino06.03.2007Bci / Eclipse Music
21.Joyas de Coleccion17.07.2007Univision
22.Epoca Dorada12.02.2008Univision
23.Canta Corridos12.11.2013Vista Media