UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Různé Reference
SHERINIAN Derek
(kb)

Působení:

SHERINIAN Derek (photo)
 
cca 3/90 Alice Cooper
cca 1994-cca 10/95 Alice Cooper
3/95-cca 12/98 Dream Theater
cca 1998-cca 11/99 Platypus
1999-cca 4/02 Planet X
cca 7/02 Jughead
cca 12/04-cca 9/08 Billy Idol
2010-3/13 Black Country Communion
cca 10/17-cca 1/20 Sons Of Apollo

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Planet X6/1999 Magna Carta
2.Inertia11/2001 Eagle Rock
3.Black Utopia22.04.2003Inside Out Music
4.Mythology09.11.2004Inside Out Music
5.Blood of the Snake01.08.2006Inside Out Music
6.Molecular Heinosity24.03.2009Inside Out Music
7.Oceana27.09.2011Mega Force
8.Live in Tokyo
& Mike Portnoy & Billy Sheehan & Tony MacAlpine
10.09.2013Eagle Rock
9.The Phoenix9/2020

Různé:

j.h. na LP:

Brad Gillis: Gilrock Ranch (1993, Guitar)
Joe Lynn Turner: Nothing's Changed (23.11.95, Music For Nations)
Explorers Club: Age Of Impact (29.6.98, Mascot/Rough Trade)
Pat Thorpey: Y2K (1/00)
Yngwie Malmsteen: Attack (8/02)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19992902.09.199927Forum kritikumrecenze LP
20012222.11.200112Infokus
20012222.11.200143Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19999 108Recenze - Novinkyrecenze LP
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20036 54Recordsrecenze LP
20036 71interview