UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Různé
SHEPHERD Kenny Wayne BAND
Louisiana, USA

Sestava (2012):

Noah Hunt - voc
Kenny Wayne Shepherd - g
Tony Franklin - bg
Riley Osborne - kb
Chris Layton - ds

SHEPHERD Kenny Wayne BAND (photo)
 

Bývalí členové:

Corey Sterling (voc, cca 1995)
Will Ainsworth (bg, cca 1995); Robby Emerson (bg, cca 1997)
Jimmy Wallace (kb, cca 1995-cca 1997)
Kevin Smith (ds, cca 1995); Sam Bryant (ds, cca 1997)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ledbetter Heights2/1996 Giant 108
2.Trouble Is ...
produkce: Jerry Harrison
06.10.1997Revolution/BMG 74
3.Live On12.10.1999Giant 52
4.Live! In Chicago28.09.2010Roadrunner 114
5.How I Go8/2011 Roadrunner92 52
6.Goin' Home19.05.2014Provogue82 25
7.A Little Something From The Road Vol 101.05.2015Provogue
8.Lay It On Down7/2017 Provogue10034
9.The Traveler31.05.2019Provogue94 103

Kenny Wayne Shepherd:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Place You're In05.10.2004Reprise/Warner Brothers 101
2.Ten Days Out (Blues From the Backroads)23.01.2006Reprise/Warner Brothers
3.How I Go02.08.2011Roadrunner

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Blue On Black4/1998 78
2.Slow Ride / Blue On Black / Voodoo Child23.02.1999

Kenny Wayne Shepherd:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Alive9/2004 Reprise
2.Blue On Black
& Five Finger Death Punch & Brantley Gilbert & Brian May
4/2019 66

Video:

Kenny Wayne Shepherd:

1. Ten Days Out (Blues From the Backroads) - 16.01.2006, Reprise/Warner Brothers, live

Různé:

Kenny Wayne Shepherd:

j.h. na LP:

Willie Nelson: Milk Cow Blues (19.9.00, Island)
Double Trouble: Been A Long Time (6.2.01, Tone-Cool)
Rusty Truck: Broken Promises (24.9.03, Coda Terra Entertainment)
Timothy B. Schmit: Expando (20.10.09, Lost Highway)

j.h. na SP:
Smith & Myers: (Acoustic Sessions) EP (28.1.14)

Účast na kompilacích:
"Alive" na OST "Summerland" (22.3.05, Treadstone)