UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.11.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
SABRE

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Wrong Or Right8/1995 71
2.High Tide20.05.2002Destined
3.Landslide / High Five
& Greg Packer & MC Assassin
27.09.2004Jerona Fruits
4.Carefree / Open Sesame27.06.2005Emcee
5.Things & Riches / Gift You Gave
feat Kase
31.10.2005Emcee
6.These Simple Things21.08.2006Future Thinkin'
7.The Late Late Show Do The Math
feat Jenna G
04.09.2006Emcee
8.Jerona Global Sessions Volume 2
(Sienna / Something True / Floating Source / Far East)
& Physics & Amaning & Dizplay & Mijatoho
11.09.2006Jerona Fruits
9.These Simple Things / Oxygen25.09.2006Future Thinkin'
10.Language Barrier02.10.2006Horizons Music
11.Love Is Gone06.11.2006Osiris Music
12.Riverside / Colony Assault11.12.2006Lucky Devil
13.Solitary Native / Old Flame
& Alix Perez
07.05.2007SGN: Ltd
14.Point Blank04.06.2007Bassbin
15.Point Blank / Lady Fortune27.08.2007Bassbin
16.Calligraphy EP
(Hand Rolled Cigarettes / Panoramic / Slimer / Elite)
& Icicle & Nymfo & Spectra Soul & Phobia
22.10.2007Renegade Hardware
17.Gasoline / Onyx
& Do The Math & Alix Perez
22.10.2007Revolution
18.Love Is Gone / Dojo18.02.2008Osiris Music
19.Endless / Columbo
& Vicious Circle
17.03.2008Critical
20.Mischief Unit EP
(Eye Contacy / Sentry / Wiretap / Mischief Unit)
& Icicle & Survival
07.04.2008Renegade Hardware
21.Riverside (Zero T remix)
& Data
04.08.2008Lucky Devil
22.Everglade / God Fearing
& Alix Perez
05.03.2009Metalheadz
23.Subtitles 70 EP
(Caution / Anti Gravity / Where Are You / Global)
& Alix Perez & Icicle & Nphonix & Logical & Break
09.04.2009Subtitles Music
24.Fearless / Deadly Rumours
& Zero T & System & Phil Source
16.04.2009Vampire
25.Omega King EP
(Omega King / Point Five / Penny Black / 2nd Phase)
& Survival
11.05.2009Revolution
26.Original Sin / The Crest
feat Tuere
21.05.2009Critical Music
27.One Man Jettison / Boundary Part 1 (Afterthought) / Decorum02.12.2009Darkestral
28.A Wandering Journal LP Sampler
(Marvel / Barefoot)
10.02.2010Critical Music
29.Last Minute / Cellar Dweller (Survival remix)
& Amoss
21.06.2011Horizons Music
30.Invisible 004 EP
(Floating Zero (Icicle remix) / After All / Askari / Dead Weight)
& Stray & Halogenix & Cause4concern & Noisia & Phace & Zero T & FD
31.08.2011Invisible
31.Oblique / St Clair
& Stray & Halogenix
26.03.2012Critical Music
32.Halo Danger / Laika
& Halogenix
18.06.2012Dispatch
33.Injustice / Affliction
& Riya & Foreign Concept
27.09.2012Critical Music
34.Pinch Me / Hollow Moon
& Cern
13.03.2013Dispatch
35.Nightdrive To Bolland / Inster 1 / Inster 2 / Inster 3 / Honeyboob / Cosmic Carlos17.06.2013WT
36.Bali / Ging09.08.2013Tasteful Nudes
37.Invisible 012 EP
(Being Human / Rupture / Break & Go / Genie Method)
& Safire & Silent Witness & Volatile Cycle & Subtension
14.01.2015Invisible
38.Morning Worship EP
(Cascaval Breeze / Ghetto Prophet / Vigilante / Streets Of Love Blaze)
04.03.2015Clone Royal