UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
SILVER MOUNTAIN
Malmö, Švédsko
*  1978+  1988

Sestava

Johan Dahlström - voc
Jonas Hansson - g,voc
Per Stadin - bg
Erik Björn Nielsen - kb
Kjell Gustavson - ds

Bývalí členové:

Christer Mentzer (voc, 1984-86); Sonny Larson (ds, 1986-?)
Morgan Alm (g, 1978-79); Magnus Snorling (g, 1979)
Ingemar Stenquist (bg, 1978-82)
Jens Johansson (kb, 12/81-84); Matts Olausson (kb, cca 1985)
Marten Hedener (ds, 1978-80, 1984-?); Anders Johansson (ds, 11/80-84)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Shakin' Brains11/1983 Roadrunner
2.Universe1985 Roadrunner
3.Live In Japan '851986 SMS
4.Roses And Champagne1988 Hex
5.Breakin' Chains18.11.2003Reality Ent.
6.Live at HIBIYA '8506.10.2009Massacre

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Man Of No Present Existence / Axeman And The Virgin1979

Různé:

demo "Silver Mountain" (1980)

rozchod 1979
reunion 11/1980

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982525.06.1998265Hard & Heavy Masters