UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
THE SKYLINERS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Since I Don't Have You26.08.1983Ace
2.Greatest Hits1986 Bicycle Music Company
3.40th Anniversary Edition25.05.1999
4.One More Mountain
& Jimmy Beaumont
23.08.2005Collectables

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Since I Don't Have You2/1959 Calico 12
2.This I Swear5/1959 Calico 26
3.It Happened Today9/1959 Calico 59
4.Pennies From Heaven4/1960 Calico 24
5.Close Your Eyes12/1961 Colpix 105
6.Comes Love2/1963 Viscount 128
7.The Loser7/1965 Jubilee 72