UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
SNAFU
GB
*  7/1973

Sestava

Bobby Harrison - voc,perc
Mick Moody - g
Colin Gibson - bg
Tim Hinkley - kb
Terry Poppel - ds
Tweke - g (od 7/75)

Bývalí členové:

Pete Solley (kb, 7/73-11/74); Brian Chatton (kb, 11/74-7/75)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Snafu1974
2.Situation Normal11.10.1974WWA/Phonogram
3.All Funked Up10/1975 Capitol
4.Time Capsule22.04.2003Under The Needle

Bobby Harrison:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Funkist9/1975 Capitol

Tim Hinkley:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Little Bit of Soul17.02.2009Acadia

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Dixie Queen13.04.1974WWA
2.Lock And Key24.10.1975Capitol
3.Are You Sure?27.02.1976Capitol
4.Walking On Sunshine
& Rockers Revenge
19.08.1996Ripe
5.Xsessions EP
(Favourable Bias / X-Session)
26.08.2002Sadie

Různé:

Colin Gibson:

j.h. na LP:

Alvin Lee: Pump Iron (12.9.75, Chrysalis)
Steve Howe: Beginnings (31.10.75, Atlantic)
Alan White: Ramshackled (5.3.76, Atlantic)

j.h. na SP:
Lesley Duncan: Could've Been A Winer (24.10.75, GM)

Tim Hinkley:

j.h. na LP:

Roger Chapman & Charlie Whitney: Streetwalkers (10.5.74, Reprise)
Alvin Lee: Pump Iron (12.9.75, Chrysalis)
Thin Lizzy: Jailbreak (12.3.76, Vertigo)
David Coverdale: White Snake (6/77, Purple)
Joan Armatrading: Show Some Emotion (9.9.77, A&M)
David Coverdale: Northwinds (10.3.78, Purple)
Thin LIzzy: Chinatown (10/80, Vertigo)

Brian Chatton:

j.h. na LP:

Michael Chapman: Savage Amusement (28.5.76, Decca)
Pat Travers: Halfway To Somewhere (1996, Blues Bureau)

Pete Solly:

j.h. na LP:

Terry Reid: Bang Bang, You're Terry Reid (10/68, Epic)
Arthur Brown: Dance (25.4.75, Gull)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19733028.07.19734
19742522.06.197433interview
19761113.03.19763Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973028.07.19733News Desk - News In Brief
1973013.10.19733News Desk
1974016.03.19742News Desk - Record News
1974002.11.197421Plattersrecenze LP
1975022.02.197549On The Townrecenze koncertu
1975026.07.19752News Desk
1975030.08.197530On The Townrecenze koncertu
1976010.01.197625On The Town - Great British Musicrecenze koncertu