UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
REID Terry
(voc,g,bg)

Osobní údaje:

Narozen(a): 13.11.1949 (Cambridge, GB)

Působení:

? Peter Jay's Jaywalkers

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bang Bang, You're Terry Reid10/1968 Epic
2.Move Over For Teddy Reid1969
3.Terry Reid9/1969 Columbia
4.The Most Of Mickie Most9/1971 M.F.P.
5.Terry Reid1972 Epic
6.River
produkce: Eddie Offord/Tom Dowd
30.03.1973Atlantic
7.Seeds Of Memory4/1976 ABC
8.Rogue Waves
produkce: Chris Kimsey
2/1979 Capitol
9.The Driver6/1991 WEA
10.Silver White Light: Live at the Isle of Wight 1970
(live)
20.04.2004Water
11.Superlungs06.09.2005Astralwerks
12.Live in London
(live)
23.10.2012The Cadiz Recording Co.
13.The Other Side of the River20.05.2016Future Days

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Hand Don't Fit The Glove / This Time4/1967 Columbia
2.Better By Far / Fires Alive5/1968 Columbia
3.Mayfly / Superlungs My Supergirl7/1969 Epic
4.Ooh Baby (Make Me Feel So Young) / Brave Awakening5/1976 ABC
5.Ain't No Shadow / Bowang!3/1979 Capitol
6.Whole Of The Moon / Laugh At Life
CD + Gimme Some Lovin'
4/1991 WEA
7.Fifth Of July / Cindy
CD + River / July (1969)
5/1991 WEA
8.Listen
& DJ Shadow
24.09.2012

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1971018.09.197120recenze koncertu
19763711.09.197627New Albumsrecenze LP
1979320.01.19794News
1979427.01.197929Caught In The Actrecenze koncertu
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973028.04.197315Albumsrecenze LP
1973016.06.197322
1973023.06.197324Front Row Reviewsrecenze koncertu