UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
RADIN Joshua
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 14.06.1974 (Shaker Heights, Ohio, USA)
RADIN Joshua (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.We Were Here13.06.2006Columbia
2.Simple Times30.09.2008mom and pop9 34
3.The Rock and the Tide12.10.2010Mom & Pop59 31
4.Underwater31.07.2012Mom & Pop Music60 37
5.Wax Wings14.05.2013Wax 73
6.Onward & Sideways06.01.2015Wax 49
7.Belong19.08.2016Universal
8.The Fall27.01.2017Independent

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I'd Rather Be With You9/2008 mom and pop 82
2.One Of These Days / They Bring Me To You (acoustic version)13.08.200914th Floor
3.Paperweight
& Schuyler Fisk
4/2010 Silva Screen
4.I'd Rather Be With You / When You Find Me02.04.201014th Floor11
5.Songs Under A Streetlight EP6/2010 102
6.I Missed You25.07.2011
7.Falling30.12.2016Cadence Music