UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Různé Reference
RABIN Trevor
(g,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 13.01.1954 (Johannesburg, Jižní Afrika)
RABIN Trevor (photo)
 

Působení:

? Rabbitt
11/81-83 Cinema
1983-? Yes
cca 2016-5/17 ARW
5/17-cca 8/18 Yes featuring Jon Anderson, Trevor Rabin and Rick Wakeman

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Trevor Rabin17.11.1978Chrysalis
2.Face To Face21.09.1979Chrysalis
3.Wolf1981 Chrysalis
4.Can't Look Away
produkce: Bob Ezrin
8/1989 WEA 111
5.Beginnings07.01.2003Voiceprint
6.Live In L.A.04.02.2003United States Dist
7.9012410.06.2003United States Dist
8.Jacaranda08.05.2012Varese Fontana
9.12 Monkeys: Music From Syfy Original Television Series31.07.2015Varese Sarabande
10.Max28.09.2015Sony BMG

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Getting To Know You Better22.09.1978Chrysalis
2.Don't You Ever Lose / Stay With Me / Getting To Know You Better21.09.1979Chrysalis
3.Take Me To A Party06.03.1981Chrysalis

Různé:

prod. LP:

Wild Horses: Wild Horses (1980, EMI)
John Miles Band: Transition (1985, WEA)

j.h. na LP:
Paul Rodgers: Muddy Water Blues: A Tribute To Muddy Waters (4/93, Victory)
Rick Wakeman: Return To The Centre Of The Earth (20.4.99)
Jason Becker: Triumphant Hearts (7.12.18)

Účast na kompilacích:
"BMBBO" na OST "Bad Company" (4.6.02, Hollywood)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981623.04.1998230Hard & Heavy Masters
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19783826.09.197816Singlesrecenze SP
19794317.11.197928Albumsrecenze LP
19794424.11.19794News
19794715.12.197936Caught In The Actrecenze koncertu
19811007.03.198117Singlesrecenze SP