UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
RADIUM

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Terminal Trauma12.02.2007Psychik Genocide
2.Livepack24.12.2007Psychik Genocide
3.Paranoia Performance
(reissue)
01.05.2009Psychik Genocide
4.Master Piss22.12.2009Psychik Genocide
5.Excess Overdrive21.11.2013Psychik Genocide

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Universe Of Dreams
feat DJ Inside
26.03.2001Cases
2.Only A Test26.11.2001Future Sound Corporation
3.Klassik EP
(Universe Of Dream (Trance Generators remix) / Forever Friends (YOMC
& Gigi Lav & Ben DJ & Trance Generators
29.07.2002Future Sound Corporation
4.Back Again For A Bang14.10.2002Future Sound Corporation
5.Detox / Motordog Bytes Back
& Hellfish
17.03.2003Deathchant
6.I Am The Hardstyle Pimp09.02.2004Future Sound Corporation
7.Breakbeat Gangster / The Beat
& Randy
18.04.2005Randy 909%
8.Undisputed Truth / Syphillis Spread / Ghost Audio / Voices
& Lenny Dee
23.05.2005Neurotoxic
9.Real Big / Seduction / Burn
& Randy
27.06.2005Psychik Genocide
10.Xtremecore Xtract EP
(Frequency Blind / Nobody Escape / Geysters / Shatner)
& The Sickest Squad & Frazzbass & Hotrebor & Syrob & Epsilon & Randy
11.07.2005Noistorm
11.Back Again For Bang / I Am The Hardstyle Pimp (TG Loves Big Tits mix)27.02.2006Future Sound Klassiks
12.Raving Nightmare: Premonition / Isolated Unity Of Inner Exile (Tieum remix)
& DJ Kristof & Cetiriz & Art Of Fighters & MC Justice & Randy
19.06.2006Underground House Movement
13.Pirate Of The Harder Styles06.11.2006Future Sound Corporation
14.Randy Chapter Vol 1 EP
(Chapter 1 / Newerpoison / Max Chaos + Confusion / Hard Roots)
& The Destroyer & Randy & Koney
26.03.2007Randy 909%
15.More Trauma EP
(Total Reality / Ego Globin / Noise Poison)
02.04.2007No Core
16.Trust Or Die
& Daisy
02.04.2007Arena
17.Elite Hard Core Vol 3
(Humiliate / Anger In The Nation / Botervlieg / 99 Problems / On Your Knees)
& Chrono & Viruz & Bass D & Scorp X & Lunatic & Miss Hysteria
09.04.2007Elite Hard Core
18.What U Want EP
(What U Want (Is Fucking Bondi Beach Girls mix) / Honk That Pussy (Sydney's Hooters Girls mix))
meets Audio Damage
30.07.2007Future Sound Corporation
19.Dead Zone EP
(Twilight Zone / Dead Runner / No Result)
12.11.2007Psychik Genocide
20.Turn Up The Volume / Capecce Core Produccion / Rocceroam / Disco Fewer07.01.2008Tcher No Beat
21.Drug Proof EP
(Strong Enough / Drug Suicide)
05.05.2008Arena
22.Make Your Selection / Psycho Pervert / Nervous Xs / Flech For The Machine19.05.2008Psychik Genocide
23.Full Vocal EP
(Justice For All / Infiltrate U / Get Your Hands Up)
17.03.2009Randy 909%
24.Expired EP
(Hardcore Product / Auto Corrupt / Tektocore)
22.04.2009Psychik Genocide
25.Onde De Choc Part 2: Biomaster 6
(Darkness / Hardcore Polizei)
& Maissouille
12.08.2009Biomaster
26.Neanderthal EP
(Mercury Shock / Burn Your City)
23.06.2010Arena
27.Arrogant EP
(Raw Power / Fuckin Around / Smell+Noise)
14.12.2010Psychik Genocide
28.Hard Feeling EP
& Randy
16.05.2011Randy 909%
29.Le Fake EP
(Hardcore Omen / Vicious Side / Kick 'Em Separated / Give It Hardcore)
24.06.2013Psychik Genocide