UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
RACOON

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Universal Vibes30.07.2001Deep Touch
2.Another Day02.10.2007
3.Live At Chassé Theatre, Breda
(live)
11/2009 PIAS
4.Liverpool Rain5/2011 PIAS
5.The Singles Collection3/2013 PIAS
6.Here We Go, Stereo!07.05.2013
7.Brick By Brick11.11.2014Pias
8.All In Good Time2/2015 PIAS
9.Heaven Holds A Place10.02.2015Pias
10.The Little One Falls10.02.2015Pias
11.Young and Wise10.02.2015Pias
12.Spit Your Heart Out10.02.2015Pias
13.Shoes of Lightning10.02.2015Pias
14.Good To See You10.02.2015Pias
15.Guilty10.02.2015Pias
16.Boy Breaks Heart10.02.2015Pias
17.Fun We Had10.02.2015Pias
18.Tommy10.02.2015Pias
19.Till Monkeys Fly29.04.2016Music on Vinyl
20.Live At The HMH, Amsterdam - Theatre Show 2016
(live)
6/2016 PIAS
21.Look Ahead And See The Distance10/2017 PIAS

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.From The Deep15.04.1996Universal Prime Breaks
2.What To Be10.03.1997Boscabeats
3.Houseman24.03.1997Universal Prime Breaks
4.Take The Power (main & "Pitcher" mixes)30.08.1999Drizzly
5.Feel Like Flying3/2000
6.From The Deep 200017.04.2000Drizzly
From The Deep 2000 (new mixes)10.07.2000Axwax
7.Song For ASU EP
(I Didn't Confess / Zephyr / The Fog Is Behind / Blank)
13.11.2000Deep Touch
8.Blue Days12/2000
9.Future Concept / Bactericide14.05.2001Headquarter
10.Music / Like A Tidal / Staircases14.05.2001Dead Metropolis
11.Eric's Bar11/2001
12.Come Alive (Don't Be Afraid)
feat Christine Lucas
03.02.2003Deep Touch
13.Brazilian EP
(Luande (Mimosa "Tropical" mix & "Avant Garde" mix) / Sensacao (Live Element mix, Harley & Muscle main vocal mix))
feat Rose Max
14.07.2003Deep Touch Black
14.Happy Family4/2005
15.Love You More7/2005
16.Laugh About It11/2005
17.Brother3/2006 PIAS
18.Love You More
& Armin Van Buuren
13.11.2006Nebula
19.Close Your Eyes3/2007 PIAS
20.Lucky All My Life1/2008 PIAS
21.Clean Again5/2008 PIAS
22.No Mercy3/2011 PIAS
23.Took A Hit8/2011 PIAS
24.Don't Give Up The Fight12/2011 PIAS
25.Liverpool Rain5/2012 PIAS
26.Freedom9/2012 PIAS
27.Oceaan11/2012 Universal
28.Shoes Of Lightning11/2013 PIAS
29.Brick By Brick11/2014 PIAS
30.Bring It On1/2018 Sony