UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. července 2020          Celkem: 359 348 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
RAC

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Diversions5/1994 Warp
2.Structures25.03.1996Warp
3.Northern Sulphuric Soul
& Christian
19.10.1998Play It Again Sam
4.Don't Talk To01.10.2013Cherrytree
5.Strangers01.04.2014Cherrytree
6.Strangers, Pt. 201.04.2014Cherrytree
7.The Coast
& Coolwater Set
22.07.2016Cherrytree
8.Boy08.05.2020

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Monsoon / Yogomotion10/1992 Nucleus
2.Tangents EP26.09.1994Warp
3.Doublejointed EP4/1995 Warp
4.Structures3/1996 Warp
5.Cheap Sunglasses
feat Matthew Koma
16.09.2014Cherrytree
6.Change The Story
feat Jamie Lidell
5/2020 Counter

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19943801.10.19949Advance
19951622.04.199542Orbitprofil