UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Různé Reference
RAMONE Dee Dee
(bg,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 18.09.1952 (Fort Lee, Virginia, USA, jako Douglas Glenn Calvin)
Zemřel(a): 05.06.2002 (předávkování heroinem)
RAMONE Dee Dee (photo)
 

Působení:

6/74-8/89 The Ramones
1989-? Dee Dee King
? Chinese Dragons
? Remains
cca 4/00 Touch Of Ramones

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.I Hate Freaks Like You20.06.1994World Service
2.Zonked!8/1997
3.Ain't It Fun?14.11.1997Blackout/EFA
4.Hop Around24.04.2000Corazong/Cargo
5.Greatest & Latest
produkce: Chris Spedding
25.09.2000Eagle Rock/edel
6.Hop Around30.11.2004Other People's Music
7.The Final Sessions03.07.2015Cleopatra

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Am Seeing UFOs15.12.1997Blackout/EFA

Různé:

j.h. na LP:

The Ramones: We're Outta Here! (17.11.97, Eagle)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021205.07.20029Infokus
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20006 94Liverecenze koncertu
20102 24