UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Různé Reference
R.E.T.
Třinec, Česká republika
*  12/1989

Sestava

Jaroslav Sliž - voc,g
Roman Kufa - g
Daniel Matuszný - g
René Kaleta - bg
Jiří Szotkowski - ds
Miroslav Holub - kb

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Depression4/1995 Taga
2.In Memories2/1996 Sheer/Taga
3.Memory Of ...9/1998
4.1989-19994/2000 R.E.T.
5.In Love With Blood7/2002 Crystal Production
6.The Dark At The End Of The Tunnel7/2004 Crystal Production

Různé:

R.E.T. = Reaction Ecstasy Trance
demo Depression (1993)

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20029 82Novinkyrecenze LP
Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994616.02.19949Demorecenze demo
1995905.05.199510CD,MC Bang!recenze LP
1996426.02.199613Bang!alerierecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996606.06.199622profil, interview
19982723.07.19988Infokus
19992515.07.199922Live - Noc plná hvězdrecenze koncertu
2000904.05.200037Forum kritikumrecenze LP
20021326.07.200245Forum kritikumrecenze LP
20022020.12.200234interview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994910.05.199411profil
19968 35profil
19968 87Recenze - Novinkyrecenze LP
20005 107Recenze - Novinkyrecenze LP
20013 16Pelmel
20049 81Recenzerecenze LP