UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Singly
RICHARDSON Mark
(ds)

Osobní údaje:

Narozen(a): 28.05.1970 (Leeds, GB)

Působení:

1992-5/94 Little Angels
7/94-? b.l.o.w.
8/95-4/01 Skunk Anansie
cca 6/02-cca 11/02 Feeder
2009-cca 9/10 Skunk Anansie

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hard Drive04.02.2002Nukleuz
2.Computer Logic / Vinyl Addiction
& Phil Reynolds
08.04.2002Nukleuz
3.DJ Nation (Part 3)
(Checkmate / DJ Nation / Supernova)
& Phil Reynolds & Andy Farley & Nick Sentience & Nukleuz DJ's
12.08.2002Nukleuz
4.Hard Trance EP Volume 1
(In A Trance / Energise)
& James Lawson
26.08.2002Nukleuz Red
5.Hard Trance EP 2
(Neptune (Set Me Free) / Times Like These)
& James Lawson & Carl Nicholson
04.11.2002Nukleuz Green
6.DJ Nation Bootleg Edition Part 2
(Sunshine On A Rainy Day / DJ Nation 2 / Blackout)
& Nukleuz DJ's & Organ Donors & Ed Real
27.01.2003Nukleuz Green
7.Hard Trance EP 3
(Innocence / Silverspeed (God's Child) (Phatt Bloke & Slim remix))
& Nick Rowland & Dave Wright
17.03.2003Nukleuz Yellow
8.Sunshine On A Rainy Day
& Ed Real & Jo Babe
28.04.2003Nukleuz Blue69
9.Hard Trance EP 4
(Take Me Away / Take You Out)
& Nick Rowland & Dave Wright
14.07.2003Nukleuz Purple
10.Hard Trance EP 5
(Come To Me / Is Music (Infextious mix))
& TM
23.02.2004Nukleuz Purple
11.DJ Nation X-Rated Sessions (Part 3)
(2 Hards C**ks / Make Some F**kin' Noise / DJ Nation 5)
& DJ Nation & The Mad Gay Mafia
15.03.2004Nukleuz
12.Don't Let Go / Fall Into A Dimension21.03.2005Dynamix
13.Rebirth / Altered State20.01.2009MR Muzik