UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
Q-TIPS
GB
*  1979+  1982

Sestava (1982):

Paul Young - voc
Garth Watt-Roy - g
Mick Pearl - bg
Ian Kewley - kb
Barry Watts - ds
Steve Farr - sax
Stewart Blandmer - sax
Tony Hughes - tr

Bývalí členové:

John Gifford (g, cca 3/80)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Q-Tips8/1980 Chrysalis50
2.Live At Last6/1982 Rewind
3.Come Back ... Live9/1985 Hallmark
4.The Early Years4/1991 Connoisseur
5.BBC Radio 1 Live In Concert2/1992 Windsong
6.Love Hurts7/1994 Success

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.S.Y.S.L.J.F.M. (The Letter Song) / The Dance14.03.1980Shotgun
2.The Tracks Of My Tears / Different World6/1980 Chrysalis
3.A Man Can't Lose (What He Don't Have) / Some Kinda Wonderful19.09.1980Chrysalis
4.Stay The Way You Are / Street Talk / Looking For Action4/1981 Chrysalis
5.Love Hurts / I Wish It Would Rain10/1981 Rewind
6.You Are The Life Inside Of Me / Raise Your Head5/1982 Rewind
7.Love Hurts / You're Gonna Love Me7/1982 Rewind
8.I Wish It Would Rain (remix) / Broken Man1/1984 Rewind
9.You Are The Life Inside Of Me / Love Hurts / I Wish It Would Rain / Hi-Fidelity7/1984 Rewind

Různé:

Ian Kewley:

j.h. na LP:

David Gilmour: About Face (5.3.84, Harvest)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19801008.03.198027Caught In The Actrecenze koncertu
19801115.03.198028Singlesrecenze SP
19802716.08.198013Albumsrecenze LP
19803220.09.198016Singlesrecenze SP
19811909.05.198136Singlesrecenze SP
19813315.08.198127Caught In The Actrecenze koncertu
19835224.12.198337Albumsrecenze LP