UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
QUARTZ

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Meltdown9/1989 78
2.We're Comin' At Ya
feat Stepz
3/1990 65
3.Let's Get Busy
& Clubland
6/1990 Geffen86
4.It's Too Late
feat Dina Carroll
1/1991 2
5.Naked Love
featuring Dinah Carroll
5/1991 39
6.Love Eviction9/1995 32
7.Fanny Hill / Earmubyumyum13.03.2000Hazchem
8.Quartz EP
(Synergie ("Mad" mix) / Event Float)
19.03.2001Ascend
9.Plastic Heat EP
(The Heat / Plastic)
11.02.2002Ascend
10.Escape From PG EP
(Escape From PG / Scene 1 / Come Back)
21.07.2003Ascend
11.Biscornuto Remixes EP17.11.2003Ascend
12.My Definition Of Techno EP
(Part 1) (Techno In E Minor / Scene 2 / Lights Out)
06.12.2004Ascend
13.Alphabet Q EP
(Q Force / Alphabet Q / Overture)
07.02.2005Zync
14.My Definition Of Techno Vol 2
(Q Essence / Troy / Scene 3)
16.05.2005Re-Active Music
15.Techno In E Minor (Preach remix, Southsonik remix, Human Tech remix)16.05.2005Ascend
16.Human Tech EP
(XS Of Rhythm / Overboasting / Input 3 / Model A)
meets Human Tech
21.11.2005Re-Active Music
17.Tzumbae / Orange11.12.2006Wildchild
18.D's Wot I Think / 250 Euros / Beeing Tech
vs Human Tech
12.05.2008Syndikaat
19.Taking Over Me / Your Love
& Marcus Intalex & St Files
04.08.2008Hospital Classic Symptoms
20.Rolling Man / October's Rain15.09.2008Shadowfax
21.Disco Spaceship Volume 5
(Beyond The Clouds / Odyssey / Voyager II / Intersidereal Message)
& Johnny Harris & Starbow
03.03.2010Disco Spaceship
22.Junction 12 EP Disc 2
(Converter / Amour King)
& Mortem
19.02.2013IM:Ltd
23.Bone Marrow / Cut Deep24.06.2013Alignment