UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
QUADRAN

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Eternally9/1995
Eternally Reremixes08.07.1996Bonzai Trance
2.Trax EP25.11.1996Bonzai Trance
3.Unlovable
feat. Tasha
19.10.1998Bonzai
Unloveable (Quadran, MIKE mixes)02.11.1998Bonzai Trance
Unloveable / I Know You Love Me Too (Dr Logatec remix)
& Chris Raven
21.12.1998Bonzai Trance
4.The Love I Lost
featuring Tasha
22.05.2000Bonzai Trance
5.Retro Arena Vinyl Two EP
(Meet Her At The Love Parade (Nalin & Kane remix) / Hit The Bang / Cafe Del Mar / Eternally)
& Da Hool & Groove Park & Energy 52
07.05.2001Lightning
6.Eternally02.09.2002Bonzai Classics
7.Bonzai Classic EP 3 (Calling Earth (Earthstalker mix, Felix Da Housecat remix) / Eternally (2002 club mix, Cevin Rotane's "Progress" mix))
& Yves Deruyter
26.05.2003Audioplast
8.No Air / Nowhere02.08.2004Bonzai Trance
9.Think / Don't You Know (club mix) / Don't You Know (Antidote's Quadridote mix) / Think (Trancy mix)02.05.2005Bonzai Trance Progressive
10.Lost City / Insidious
& Dioptrics
25.06.2007Def Ltd
11.Best Of Elemental Chill Out
(Addictive Motion / Campfires At Dusk (orignal acoustic mix) / Aurora Borealis / Fantastic Moments / When You Fly / Trance Fusion)
& Cantus & DPP & Schurakin & Frostbyte & Mappa Mundi
11.02.2008Bonzai Elemental
12.Reworked EP
(When I Need 2 Cry (Angel Stoxx remix) / No Air (2009 remix) / All Those Things (2009 remix))
12.05.2009Bonzai Club Grooves