UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
QUEST

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Electro City12.05.1997Staalplaat/Semaphore
2.Presidential Representa03.10.2006Presidential
3.Searching for the New Sound of Be-Bop14.09.2010Storyville
4.Circular Dreaming19.02.2013Enja Matthias Winckelmann
5.Systm011
& Egoless
22.01.2016
6.Good Vibes14.10.2016Warner Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hell On Earth24.06.1996Machine Code
2.Rip Down Dubs13.04.1998Freewheel
3.Images Of You / Spiritual Dawn17.08.1998UK Dance
4.Puppicat (2 mixes)
produkce: Digger
05.10.1998Casa Nostra
5.Ain't Nothing Gonna Stop Us Now / Rainmaker
& Lost Boys
produkce: Hixxy/Force & Styles
11.01.1999Nuffin' But Noize
6.Found Ma Baby / Salvation15.03.1999Quest
7.Reach For Love / Yin Yang28.06.1999
8.Strangers / Jealousy28.06.1999Quest
9.Shaken Not Stirred / Solitude18.10.1999In Trance We Trust
10.My World / Accelerator (dub)29.11.1999Vicious Vinyl
11.Apache
& KD
17.01.2000KK
12.C Sharp03.04.2000Redemption
C Sharp (remix) / Shaken Not Stirred31.07.2000Redemption
13.On Top26.11.2001Antler Subway
14.Trying To Get Out11.03.2002Alpha Plus
15.Chaos Engine / Accelerator
& The Traveller
19.08.2002Vicious Vinyl
16.Bitter & Twisted17.03.2003Vapour
17.Special Collector's Edition 1 EP
(C-Sharp / Clubbin' On Sunshine (Abnea remix) / Open Your Mind (Magikal remake) / Blaze Of Light (Misja Helsloot remix))
& Svenson & Yahel & Hammock Brothers
29.09.2003In Trance We Trust
18.Basstrap / Rainmaker
vs The Dirty Fours
08.12.2003Vapour
19.Blackhole / Swordpen
& Ed209
23.02.2004Rat
20.The Shepherd
& Luke Chable
19.04.2004Vapour
21.Gimme The Weed
& Ken Mac & Sunz Of Mecha
05.07.2004white label
22.Meltdown / Tearsmasher
& Kenmac & Odissi
23.08.2004Cyberfunk
23.Resident / The Ring
& Odissi
17.01.2005Mechanoise
24.Air / String Theory
& Luke Chable
18.04.2005Vapour
25.Charlie's Devils / Bad Acid
& Odessi
21.11.2005Mile High
26.Whatever / Live Fast
& Odissi
22.05.2006Audio Bug
27.Soap Dodger / Rock'N'Roll
& Megatron
05.06.2006Combat Wax
28.Make It Real / Red Square
& Odissi
02.04.2007Cyberfunk
29.Sedated21.05.2007Cyberfunk
30.My Angel
feat Odissi
04.06.2007Cyberfunk
31.Boy Scout06.08.2007A Side Worldwide
32.Back To The Old Skool / Robot Dance03.09.2007Cyberfunk
33.Skyline Road
& Luke Chable
15.10.200768
34.Break Me
& Odissi
17.12.2007Botchit & Scarper
35.Speakers Corner
& Eskmo
17.12.2007Cyberfunk
36.The Seafront / Deep Inside25.02.2008Deep Medi Musik
37.Speakers Corner (Eskmo & Antiserum remix, Dilemn remix)
& Eskmo
21.04.2008Cyberfunk
38.Project 1 - April 9719.05.2008Quest
39.Arms Race
feat Odissi
30.06.2008Botchit & Scarper
40.Sky's The Limit / Kung Fu
& Mutiny
07.07.2008Functional Breaks
41.Stand / Eden20.10.2008Deep Medi Musik
42.Stick Up Kid / One Big Rhyme
& Mutiny
08.07.2009Functional Breaks
43.Last Days / The Unknown13.10.2009Deep Medi Musik
44.Smooth Skin / Wind Tunnel16.09.2010Deep Medi Musik
45.Visitors / Dubfoot13.11.2013Deep Medi Musik
46.Vampires / Overcome09.12.2014Innamind
47.Tibay21.10.2016Warner Music