UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
THE QUEERS
Northampton, GB

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Day Late And A Dollar Short?
2.Don't Back Down19.08.1996Lookout/EFA
3.Everything's OK08.06.1998Hopeless/EFA
4.Punk Rock Confidential26.10.1998Hopeless/EFA
5.Later Days & Better Lays30.03.1999Lookout
6.Live In West Hollywood
(live)
02.10.2001Hopeless
7.Pleasant Screams09.04.2002Lookout
8.Acid Beaters
& Manges
04.11.2003Stardumb
9.Summer Hits, Vol. 119.10.2004Suburban Home
10.Love Songs for the Retarded11.07.2006Asian Man
11.Beat Off06.02.2007Asian Man
12.Munki Brain06.02.2007Asian Man
13.Move Back Home13.03.2007Asian Man
14.Grow Up10.04.2007Asian Man
15.Pleasant Screams19.06.2007Asian Man
16.CBGB OMFUG Masters: Live 2 / 3 / 03, The Bowery Collection
(live)
13.05.2008MVD Audio
17.BACKTOTHEBASEMENT16.11.2010Asian Man
18.The Queers Regret Making a Record With Bassamp & Dano
& Basscamp & Dano
10.02.2017

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Everything's OK08.06.1998Hopeless/EFA

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19992210.06.199926Forum kritikumrecenze LP